Praktijkovername

Beste patiënt,

 

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Tandartspraktijk Vollenhove per 1 september 2021 wordt overgenomen door tandarts-implantoloog Ward Lange en praktijkmanager Liesbeth van Rossum. Middels deze brief maken zij graag nader kennis en beantwoorden diverse vragen die u wellicht heeft.

 

De overname van Tandartspraktijk Vollenhove zorgt voor een voortzetting van de praktijk en gecontinueerde zorg voor u als patiënt. Een deel van de praktijkvoering blijft hetzelfde, zo blijven de assistenten en preventiemedewerkers aan de praktijk verbonden. Anderzijds zullen er ook een aantal dingen anders gaan verlopen. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Tandarts-implantoloog Ward Lange is momenteel eigenaar van Tandartspraktijk Emmeloord en kijkt uit naar de werkzaamheden in Tandartspraktijk Vollenhove. “In Emmeloord heb ik een zeer prettige relatie met mijn patiënten. Wij werken vanuit het principe dat voorkomen beter is dan genezen en voeren vanuit dit kader veel preventiewerkzaamheden uit. Zo kunnen we bij het grootste deel van de patiënten de controle combineren met een gebitsreiniging. Zo hoeft u als patiënt hier geen nieuwe afspraak voor te maken en gaat u bijna altijd met een gereinigd gebit te deur uit. Als implantoloog kan ik daarnaast alle implantologie-behandelingen in eigen praktijk uitvoeren. Ook hier gaan we in Tandartspraktijk Vollenhove mee aan de slag.”

 

Ook praktijkmanager Liesbeth van Rossum – die veel ervaring heeft als interim praktijkmanager van diverse tandartspraktijken – start met enthousiasme haar werkzaamheden in Tandartspraktijk Vollenhove. “Als eigenaar en vast aanspreekpunt in de praktijk maak ik mij hard voor het optimaliseren van de patiëntenzorg. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer in de praktijk hangt, dat er duidelijk met patiënten wordt gecommuniceerd en dat u zich goed voelt bij de door ons gegeven zorg. Wij gaan de aankomende periode hard met het hele team aan de slag om alle processen zo veel mogelijk te perfectioneren.”

 

De geplande afspraken blijven zo staan zoals met u afgesproken. Indien er wel wijzigingen zijn, nemen wij persoonlijk contact met u op.

 

Dankzij de nieuwe praktijkstructuur zijn wij weer geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Indien u vragen met betrekking tot de overname hebt, kunt u een mail sturen naar info@tandartsvollenhove.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Tandartspraktijk Vollenhove

CONTACT

Heeft u een vraag voor ons? Stel deze dan in het formulier en wij komen hier zo spoedig bij u op terug.

Not readable? Change text. captcha txt