Welkom op onze nieuwe website

Onze website heeft een tijdje in de steigers gestaan, maar achter de schermen werd er hard gewerkt aan een nieuwe verbeterde website. Wij hebben sinds kort ook een nieuw telefoonnummer, waardoor wij een betere verbinding hebben tijdens telefoongesprekken. U kunt ons bereiken op: 0527 – 50 26 50.

Zoals u wellicht heeft vernomen is 2020 een veelbewogen jaar geweest voor Tandartsenpraktijk Vollenhove. In 2020 hebben enkele tandartsen afscheid genomen voor een nieuwe uitdaging. Tevens hebben wij in 2020 twee nieuwe tandartsen mogen verwelkomen, beiden vanuit Duitsland; Thomas Segschneider en Lotte Schneider. Vorig jaar is Rianne bij ons komen werken als tandartsassistente, en begin dit jaar hebben wij Marije aangenomen als tandartsassistente in opleiding, welkom!

Eén van onze grotere veranderingen sinds 1 januari is dat wij een preventie assistent hebben, Marleen Brouwer welkom in het team. Marleen neemt de minder gecompliceerde gebitsreinigingen over van de mondhygiënist, omdat recentelijk Jay Filippo ons als mondhygiënist heeft verlaten. Tevens verzorgt preventie vanaf heden ook het verwijderen van tandsteen, wat de tandarts in het verleden zelf deed.

Uiteraard doen wij onze uiterlijke best u zo goed mogelijk te informeren betreft alle recente veranderingen, maar mocht u toch iets onduidelijk vinden schroom dan niet om er naar te vragen.

CONTACT

Heeft u een vraag voor ons? Stel deze dan in het formulier en wij komen hier zo spoedig bij u op terug.

Not readable? Change text. captcha txt