EXTRACTIES

Het kan voorkomen dat u door onze tandarts, of een andere tandarts in de regio wordt doorverwezen voor het trekken van één of meerdere tand(en) of kies(zen). Wij maken dan voor u een afspraak bij onze tandarts met specialisatie chirurgie; William Papa. Zijn doel is om onze patiënten vakkundig, snel en bovenal pijnloos te helpen. Een voordeel hiervan is dat u niet te maken heeft met (lange) wachttijden bij de kaakchirurg in het ziekenhuis.

 

Over William

William Papa studeerde in 1994 af als tandarts bij het ACTA. “Ik heb 19 jaar lang eigen praktijken gehad in onder andere Haarlem en op Curaçao. Sinds zeven jaar ben ik werkzaam als zelfstandig tandarts in diverse groepspraktijken. lk heb altijd een enorme affiniteit gehad met extracties en sinds acht jaar heb ik mezelf bekwaamd in chirurgische verwijderingen van verstandskiezen, wortelresten en totaalextracties.

 

Kosten

De codes die tijdens de afspraak bij ons in de praktijk kunnen worden gedeclareerd, door de specialist, zijn tandheelkundige codes. Die, indien u een tandartsverzekering heeft, waarschijnlijk (gedeeltelijk) door uw verzekering gedekt worden. Vraag dit bij twijfel even na bij uw zorgverzekeringsmaatschappij.

Als u in het ziekenhuis bij de kaakchirurg geholpen zou worden dan valt dat niet onder de tandartsverzekering en komt de gehele behandeling ten laste van uw eigen risico.

  • William Papa
    William Papa Tandarts met specialisatie extracties
CONTACT

Heeft u een vraag voor ons? Stel deze dan in het formulier en wij komen hier zo spoedig bij u op terug.

Not readable? Change text. captcha txt